VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Totalløsning af badeværelse

Vi udfører naturligvis VVS-arbejdet, men vi tager også gerne ansvaret for totalløsning fra start til slut, så du ikke behøver at have kontakt til flere forskellige håndværkere.

badeværelse totalløsning

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Så lad os hjælpe med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Det eneste du selv skal gøre er at tage en snak med os om dine ønsker og behov, så tager vi os af resten.

Vi tager hånd om alt lige fra udformning af tegninger, levering af materialer og badeværelsemøbler, renovering, VVS-, tømrer- og murerarbejdet.

Når du lader os stå for en totalløsning på dit badeværelse, er du garanteret professionelt finish ned til mindste detalje. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver og kan derfor rådgive dig godt fra start og efterfølgende sikre dig udførelse af højeste kvalitet.

Få det badeværelse du drømmer om

badeværelsestenovation

Vores mange års erfaring kommer dig til gode

Dit nye badeværelse skal være baseret på dine idéer, ønsker og krav. Vi hjælper dig selvfølgelig i denne proces, hvor vi med kompetent og hudløs ærlig rådgivning sikrer, at du træffer de rette valg. Vi har mange års erfaring med netop badeværelser, og vi kan derfor være med til at sikre, at du får afdækket alle behov.

Vores viden og erfaringer gør, at vi ser de forskellige mulighede, som vi kan præsentere for dig. Det hele kombineret med den budgetramme, som du ønsker at din badeværelsesløsning skal holde sig inden for.

Vi har udført totalløsninger af badeværelser i Kolding, Vejle, Vamdrup, Christiansfeld, Fredericia og omegn. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med en totalløsning af dit badeværelse, selvom du bor et andet sted.

badeværelsestenovation

Et pålideligt og trygt samarbejde

Ærlig rådgivning

Inden vi går igang med arbejdet tager vi en snak med dig. Her sørger vi får, at du for gjort dig de rette overvejelser, så du får et badeværelse, der lever op til dine behov og ønsker.

Godt håndværk

Vi vægter et godt håndværk med sans for detalje højt, hvilket er din garanti for et gennemført badeværelse, som du vil være glad for de næste mange år.

Ingen bekymring

Når du lader os stå for totalløsningen af dit badeværelse undgår du bekymringer. Vi tager os af det hele fra start til slut og sørger for at være færdige til den aftalte tid.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit badeværelsesprojekt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.