VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Energirenovering af bolig

Har du købt hus? Skal du have lavet en tilbygning eller have renoveret din bolig? Så skal du måske overveje at tage et kig på energirenovering også.

Energirenovering af din bolig kan både mindske dine udgifter til energiforbruget og boligens CO2-udledning. Foruden energibesparelser her og nu, vil du også tit opleve, at du får et betydeligt bedre indeklima i din bolig, i form af f.eks. mindre træk og kuldenedfald i forbindelse med energirenoveringen. Det kan ofte virke uoverskueligt, at finde frem til præcis hvilke tiltag der er de rette i din bolig. Her hjælper vi dig med en grundig gennemgang og kompetent rådgivning -vi har nemlig mange års erfaring med netop energirenovering af boliger.

I dag vælger flere og flere, at få foretaget energirenovering af deres bolig og det er ikke uden grund. Energirenovering giver ofte øjeblikkelige besparelser på varmeregningen, hvilket giver luft i økonomien. Samtidigt mindskes co2-forbruget, hvilket er en nødvendighed, hvis vi skal bremse klimaforandringerne. Dette er de to primære årsager til, at energirenovering bliver mere og mere udbredt blandt boligejere.

Energirenovering i Kolding, Vamdrup og resten af trekantsområdet

varmepumpe

Vores autoriserede VVS-installatører kan besøge dig hvor som helst i trekantsområdet, herunder Vejle, Kolding, Fredericia, Vamdrup og Christiansfeld. Vi kører også gerne ud til andre steder og tager et kig på dine muligheder for energirenovering.

Der er mange forskellige tiltag vi kan gøre, når det kommer til energirenovering. Det afhænger altid af den enkelte bolig. Har du eksempelvis gasfyr, kan det være en god og grøn investering, at skifte over til en varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at finde præcis den løsning, som passer til dine behov og din økonomi.

Har du brug for hjælp til energirenovering i trekantområdet?

Vi kører ofte i Kolding, Vejle, Fredericia, Vamdrup, Christiansfeld og resten af trekantsområdet. Vi kommer selvfølgelig også gerne forbi andre steder.
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig inden længe.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.