VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

VVS arbejde

Hos Godrums VVS har vi autoriserede VVS-installatører, som har mange års erfaringer med både små- og store VVS-installationer.

Hos Godrums VVS har vi autoriserede VVS-installatører, hvilket er din garanti for korrekte og sikre VVS-installationer. Desuden kræver de fleste VVS-installationer i dag en autoriseret installatør, hvis forsikringen skal dække. Vores VVS-installatører er klar til at rykke ud, uanset opgavens omfang og størrelse. Skulle der opstå en akut VVS-skade, tilbyder vi også akut døgnservice i Vejle, Kolding, Vamdrup og Christiansfeld.  Når vi rykker ud fører vi altid opgaven helt til dørs og vi kører ikke før det hele virker som det skal. Herudover har vores vores installatører styr på alle de gældende love og regler og de sørger selvfølgelig for, at installationerne lever op til disse.

Alt VVS-arbejde udføres

Vores VVS-installatører har bred erfaring med alle typer opgaver – både de store og komplekse VVS-installationer samt de mindre. Ingen opgave er derfor for stor eller for lille til, at vi vil varetage den.

Du kan med fordel tage os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige ekspertise sikrer, at vi altid finder den løsning, som både matcher dine behov og din økonomi.

VVS arbejde

Få besøg af vores autoriserede VVS-installatør i hele trekantsområdet

autoriseret vvs installatør

Vores autoriserede VVS-installatører kan besøge dig hvor som helst i trekantsområdet, herunder Vejle, Kolding, Fredericia, Vamdrup, Christiansfeld og omegn. Vi kører også gerne ud til andre steder. Har du brug for hjælp til en VVS-opgave, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os. Vi kører gerne forbi dig, uanset opgavens omfang. Vi prioriterer alle opgaver lige højt uanset størrelse.

Når vi kommer ud til en VVS-opgave, tager vi altid en dialog med dig omkring dine behov, hvorefter vi i fællesskab, finder frem til den rette løsning. Med os får du en samarbejdspartner, som er fortrolig med gældende lovgivning og vi kan derfor rådgive og sikre, at du undgår ubehagelige og omkostningsfulde overraskelser.

Vores arbejde bærer præg af kvalitet og godt håndværk, da vi forstår vigtigheden af, at VVS-arbejde udføres korrekt. Af samme årsag bruger vi kun de bedste materialer på markedet. Har du brug for hjælp til en VVS-opgave, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak!

Vi kan blandt andet hjælpe dig med

Renovering af badeværelse

Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser og tilbyder også totalløsning af badeværelse. Vi hjælper dig gerne med alt lige fra idé-fasen til udførelsen af VVS-, tømrer- og murerarbejdet.

Installation af fjernvarme

Når der skal installeres fjernvarme er det vigtigt, at dette udføres af en autoriseret VVS-installatør. Kun på den måde kan du være sikker på, at alt er installeret korrekt. Vi har mange års erfaring med netop dette.

Energirenovering

En gennemgang af dine installationer kan være en rigtig god idé. Energirenovering kan både hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen og samtidigt hjælper du med at skåne miljøet.

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør i trekantområdet?

Vi kører ofte i Kolding, Vejle, Fredericia, Vamdrup, Christiansfeld og resten af trekantsområdet. Vi kommer selvfølgelig også gerne forbi andre steder.
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig inden længe.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.