VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Varmepumper

Vi både rådgiver og hjælper dig med montering af luft-til-vand og luft-til-luft varmepumper. Vi hjælper også gerne med jordvarmeanlæg og lovpligtig service heraf.

En varmepumpe bruger udeluftens energi til at producere varme i huset, uanset hvor koldt det er udenfor. En varmepumpe virker derfor altid uanset årstiden og er en effektiv opvarmningstype, som hurtigt kan hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen. Dette gør sig gældende uanset hvilken opvarmningsform du har i dit hus i dag. De mest udbredte varmepumpetyper er luft-til-vand og luft-til-luft. Jordvarme findes også, men er dyrere i montering og etablering, idet systemet, ligger nede i jorden. En varmepumpe er en billig opvarmningskilde at investere i, da det er et stabilt og velafprøvet system. En varmepumpe kan også køle og er derfor også til gavn på de varme sommerdage. Med en fjernbetjening eller app på mobilen, kan du let og hurtigt indstille hvorvidt du ønsker at varmepumpen skal køle eller varme.

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Få hjælp til at vælge den rette løsning

Varmepumper kommer i forskellige typer og udgaver, og de kan samtidigt opfylde forskellige behov. Det er derfor nødvendigt, at kende dine behov og krav til varmepumpen inden vi kan fastslå hvilken type der er den rette for dig. Går du med overvejelser om, at installere en varmepumpe i dit hjem, sommerhus eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor viden omkring netop varmepumper, samt mange års erfaring med installation og service heraf. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan få hjælp til at vælge den rette løsning. Vi anbefaler ofte Vaillants varmepumper, da de er af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. 

Professionel montering og installering

Når vi i fællesskab har fundet frem til hvilken varmepumpe der er den rette for dig, står vi efterfølgende for monteringen og installeringen. Det er nemlig ikke lovligt at installere varmepumper selv, da det kræver særlig teknisk viden og certificering. Vi hjælper dig også gerne med løbende service på din varmepumpe – modeller med mere end et kilo kølemiddel skal lovpligtigt tilses af en autoriseret installatør hvert år.

Vi anbefaler altid at du får serviceret din varmepumpe hvert år, da størstedelen af producenterne kræver et årligt tilsyn for at bibeholde garantien. Herudover medvirker det årlige eftersyn også til, at din varmepumpe yder optimal effekt, og dermed giver dig de største økonomiske besparelser på din varmeregning. 

Vi har allerede hjulpet mange boligejere med installering og montering af varmepumper i trekantsområdet, herunder Kolding, Vamdrup, Christiansfeld og Vejle. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne, selvom du er bosat i et andet område. 

varmepumpe

Hvis du er igang med at undersøge varme- og køleindstillingerne for et nyt hus eller leder efter en måde at reducere din energiregning på, har du måske allerede overvejet en varmepumpe. En varmepumpe kan ikke alene give dit hjem klimakontrol året rundt ved både at varme om vinteren og afkøle om sommeren – nogle varmepumper kan også varme vand op. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til hvilken løsning der er den mest økonomisme og praktiske for dig. Hvis du i forvejen har et olie- eller elektrisk varmesystem, kan en varmepumpe være en effektiv måde at reducere dine energiomkostninger på. Det er dog vigtigt altid, at overveje alle fordele og omkostninger, før du investerer i en varmepumpe.
Kontakt os endelig til en uforpligtende snak om dine krav og behov til din varmekilde, så hjælper vi dig med at finde frem til den mest omkostningseffektive løsning.

Kontakt os og vi vender hurtigt retur til dig

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.