VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Vaillant varmepumper

Vi har rigtig god erfaring med Vaillant varmepumper, hvorved vi ofte anbefaler denne løsning til vores kunder. Her kan du læse mere om hvorfor.

Med en Vaillant varmepumpe kan du lynhurtigt reducere din CO2-udledning, samtidigt med at du spare penge på varmeregningen, grundet den høje energieffektivitetsklasse. Vaillants varmepumper produceres i Europa og er i særdeles høj kvalitet, hvilket sikrer dig lang holdbarhed. Varmepumperne fra Vaillant er desuden meget lydsvage, hvilket også gør den til et oplagt valg i mere tætbebyggede områder, som eksempelvis rækkehuse. 

Hos Godrums VVS hjælper vi dig gerne med både montering, installation og service af din Vaillant varmepumpe. 

Spar penge på varmeregningen med en Vaillant aroTHERM plus varmepumpe

aroTHERM plus er en effektiv luft-til-vand varmepumpe fra Vaillant, som kombinerer både afkøling, opvarmning og varmt vand i én enkelt løsning. Samtidigt er varmepumpen klimavenlig og har en energieffektivitetsklasse på A+++. Varmepumpen er på størrelse med en fryser og passer derfor perfekt ind i et bryggers. Herudover er lydniveauet meget lavt, så du ikke generes af driftstøj. Varmepumpen kan selvfølgelig betjenes fra en app, så du kan styre hele systemet mens du er på farten.

Vi anbefaler især denne type varmepumpe til nybyggeri, da du får en alt-i-én løsning. Er du i tvivl om hvorvidt denne varmepumpe er den rette løsning for dig? Så kontakt os endelig, vi er altid klar med kompetent rådgivning.

Montering af Vaillant varmepumpe

Hos Godrums VVS har vi mange års erfaring med montering og installering af Vaillant varmepumper. Er du i tvivl om hvorvidt det er den rette løsning for dig, gennemgår vi gerne fordelene og ulemperne i netop dit hus, så du kan gøre dig de rette overvejelser inden du tager den endelige beslutning. Vælger du en varmepumpe, som din nye varmekilde, hjælper vores erfarne og autoriserede VVS-installatører med montering og installation. 

Service af Vaillant varmepumpe

Det anbefales at du får lavet et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe -både for at sikre, at den yder optimal effekt, men også fordi det kræves for at bibeholde garantien. Hos Godrums VVS har vi masser af erfaring med netop service af varmepumper og du kan derfor roligt tage fat i en af vores autoriserede VVS-installatører, når du skal have udført dit årlige service af din varmepumpe. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.