VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Små tømrer-/mureropgaver

Hos Godrums VVS og byggeservice varetager vi også mindre tømrer- og mureropgaver, i forbindelse med tilbygning, renovering, gulv- eller klinkebelægning og meget andet.

Har du brug for hjælp til en mindre murer- eller tømreropgave i trekantsområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med både mindre murer- og tømreropgaver i forbindelse med renovering, totalløsning til badeværelse, klinke- og flisebelægning, tagarbejde og meget mere. Vi udfører altid vores arbejde med øje for kvalitet og et flot finish, ned til mindste detalje. Ønsker du slet ikke selv, at stå for noget i forbindelse med dit byggeprojekt, tilbyder vi også totalentreprise.

Et samarbejde med os tager altid udgangspunkt i en snak omkring dine drømme og behov. I denne samtale vægter vi ærlighed og god rådgivning højt, så vi i fællesskab sikrer at du får et resultat, som lever op til dine forventninger. Du får herefter en realistisk tidshorisont, som vi sætter en stor ære i at overholde. Vi vægter nemlig altid god kommunikation og service højt, da vi tror på at det er grundstenene i et godt samarbejde. 

Professionelle løsninger

Du vil ikke være i tvivl om, at Godrums VVS og byggeservice har udført en opgave for dig. Det vil være solidt udført håndværk, gennemovervejede løsninger, kvalitetstjekket og ikke mindst leveret til tiden.

Vi har mere end 18 års erfaring med mindre murer- og tømreropgaver af forskellige typer. Vi kan derfor hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger, så du får den helt rigtige løsning. 

murerarbejde i trekantsområdet

Et samarbejde i øjenhøjde

Professionel rådgivning

Vi vægter ærlig og kompetent rådgivning højt. Vi vil altid sikre os, at du har overvejet alle potentielle muligheder og løsninger, inden vi påbegynder murerarbejdet.

Solidt håndværk

Når vi varetager en opgave for dig, er det altid med fokus på godt håndværk og et fejlfrit finish. Vores kunder ved hvad de kan forvente og derfor kommer de igen.

Leveret til tiden

Vi har mange års erfaring fra branchen, hvilket har givet os en realistisk sans for tidshorisonten på en mureropgave. Vi sørger altid for, at være færdige til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.