VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Ventilation

God ventilation er kilden til et godt indeklima i dit hjem. Vi hjælper dig med at finde den rette ventilationsløsning og står også for montering af ventilationsanlægget.

Der stilles i dag høje krav til tæthed i nye huse, samt til styringen af udluftning i hjemmet. I nybyggede huse er det også lovpligtigt med ventilation. Når man anvender et ventilationsanlæg kan man kontrollere udskiftningen af luft i soveværelse, badeværelse, stuen eller et andet specifikt rum. Du kan også vælge et varmegenvindingsanlæg, som samtidigt vil hjælpe på varmeregningen, da varmegenvindingsaggregatet kan genanvende den varme, som er i den gamle luft. Med et godt ventilationsanlæg reduceres mængden af støv i huset også markant, da anlæggets filtre renser al luften. Dermed skabes der også et sundere indeklima. I ældre huse med dårlig ventilation, vil du ofte se at vinduerne dugger til, hvilket på ingen måde er sundt at bo i. En af fordelene ved ventilation er, at det kan have en positiv effekt på helbredet. Ren og frisk luft er vigtigt, hvis du vil undgå sygdomme. Et ventilationsanlæg sørger for, at der hele tiden bliver tilført ny frisk luft til rummene i hjemmet, hvilket kan have en positiv effekt på eksempelvis astma.

Lad os hjælpe dig til et bedre indeklima

Hos Godrums VVS har vi mange års erfaring med ventilation og vi står klar med professionel og ærlig rådgivning omkring de forskellige muligheder, når det gælder ventilationsanlæg. Vi hjælper dig med at finde frem til hvilken løsning der kan give dig et bedre indeklima i dit hjem og efterfølgende står vi også gerne for selve monteringen. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan forbedre dit indeklima

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.