VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Fjernvarmekonvertering

Overvejer du omlægning til fjernvarme? Hvis du i dag har opvarmning med el eller olie, kan det være en god idé at skifte til fjernvarme.

Fjernvarme er ikke alene driftsikkert – i mange områder er det også en billig og klimavenlig opvarmningskilde. Herudover er fjernvarme let at vedligeholde, det mest besværlige er derfor at få selve varmekilden installeret. Er du i tvivl om hvorvidt det er oplagt for dig at få installeret fjernvarme? Det afhænger af hvorvidt dit hus er placeret i et område, hvor der allerede er nedgravet fjernvarmerør i jorden eller ej. Vi hjælper dig gerne med at undersøge dine muligheder og er du en god kandidat til fjernvarme, så hjælper vi også gerne med installationen. 

Hvad koster et fjernvarmeanlæg?

Prisen for at få installeret et fjernvarmeanlæg ligger typisk på 45.000-60.000 kr. inklusiv trækning af rør. Hertil kommer den faste årlige udgift, der for den gennemsnitlige fjernvarme koster knap 13.000 kr. årligt til et hus på 130 kvadratmeter. Det er dog vigtigt at tilføje, at priserne kan varierer meget fra det ene varmeværk til det andet. Her spiller ting, som matriklens afstand til værket, type af brændstof og varmeanlæggets økonomi en stor rolle. Helt generelt anses fjernvarme dog, som værende et billigere alternativ til elvarme, gas og olie. Ved fjernvarmeanlæg slipper du også for det årlige eftersyn, som nogle andre varmekilder kræver. Vi anbefaler ofte en Termix VVX, som er en komplet monteringsklar fjernvarme unit.

Få installeret dit fjernvarmeanlæg af en autoriseret VVS installatør

Skal du have installeret fjernvarme, er det i Danmark lovpligtigt at dette foretages af en autoriseret VVS installatør, hvilket vi hos Godrums VVS er. Vi har desuden mange års erfaring med netop fjernvarmekonvertering og vi har derfor lavet denne type installationer mange gange før. 

Installation er fjernvarme tager typisk en uges tid fra første spadestik til dit hus er koblet til fjernvarme. Herefter skal vores installatør bruge en dags tid til at tilkoble selve fjernvarmeanlægget.  

Vi har tidligere foretaget fjernvarmekonvertering i Kolding, Vamdrup, Vejle, Christiansfeld og resten af trekantsområdet, men vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med fjernvarmekonvertering selvom du er bosat i en anden del af landet. 

Kontakt os endelig, hvis du ønsker hjælp til at fastslå hvorvidt din husstand er kvalificeret til at få installeret fjernvarme som varmekilde. 

Service af fjernvarmeanlæg

Et årligt servicetjek af dit fjernvarmeanlæg er altid en god idé – er dit anlæg i stykker eller indstillet forkert, kan det nemlig betyde et unødvendigt højt forbrug af varme eller at varmen ikke udnyttes tilstrækkeligt. Ved et servicetjek af dit fjernvarmeanlæg tjekker vi alle de relaterede installationer i dit hus samt justerer og forbedrer alle de steder der er behov for det. Trænger din fjernvarmeunit til at blive renset eller til at blive skiftet ud, sørger vi også for dette. Når du bestiller tid til et servicetjek af dit fjernvarmeanlæg hos Godrums VVS sender vi altid en autoriseret VVS-installatør, hvilket både er lovpligtigt og din garanti for et grundigt og kvalificeret eftersyn. 

Har du brug for hjæp til VVS i trekantområdet?

Vi kører ofte i Kolding, Vejle, Fredericia, Vamdrup, Christiansfeld og resten af trekantsområdet. Vi kommer selvfølgelig også gerne forbi andre steder.
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig inden længe.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.