VVS døgnservice i Kolding, Vejle, Vamdrup og Christiansfeld: +45 2462 3631

Om os

Hos Godrums VVS vil vi ikke være de største – vi vil bare være de bedste. Vi varetager alle former for VVS-opgaver, mindre tømrer- og mureropgaver samt totalentreprise.

tømrer i trekantsområdet

Godrums VVS er en virksomhed med mere end 18 års erfaring i branchen. Vi går altid efter højeste kvalitet i det arbejde vi udfører og vægter en god dialog med vores kunder højt.

Virksomheden er stiftet af Zigmars Truksis, som havde en vision om, at skabe en ansvarsfuld og kvalitetsbevidst virksomhed indenfor VVS-branchen. Hos Godrums VVS tilbyder vi både totalløsninger på nyt badeværelse, varmesystemer, blik-arbejde samt energioptimering. Vi har ikke en ambition om at være de største, bare de bedste. Derfor bærer vores arbejde altid præg af høj kvalitet, godt håndværk og en veltilrettelagt byggeproces.

Vi servicerer både private- og erhvervskunder i lokalområdet, herunder Vamdrup, Kolding, Vejle og Christiansfeld. Vi udfører også gerne opgaver andre steder i landet.

Vores mål er altid, at være up-to-date når det gælder de nyeste byggeløsninger, principper, sikkerheds- og bygningsreglementer. Når du vælger os, som din samarbejdspartner er du derfor altid garanteret en meget høj kvalitet, som lever op til tidens regler og normer.

“Vi udfører alle former for opgaver indenfor VVS-branchen og tilbyder ligeledes totalentreprise. Vores mange års erfaring kombineret med en høj faglig standard, sikrer dig det bedste resultat.”

Når du vælger os, vælger du samtidigt

En ansvarlig og handlekraftig samarbejdspartner

Vi er handlekraftige og ansvarlige – både i vores rådgivning, når de vigtige beslutninger skal tages og når selve arbejdet skal udføres. Vælger du en totalentreprise-løsning, sørger vi for alt fra start til slut.

En samarbejdspartner som vægter et højt fagligt niveau

Vi har en uddannet og kompetent medarbejderstab med baggrunde som VVS-installatører, tekniske medarbejdere og servicemontører, som hver og én besidder et højt fagligt kompetenceniveau.

En virksomheden som er up-to-date med tidens krav og love

Hos Godrums VVS har vores medarbejdere styr på de gældende love og regler og vi sørger selvfølgelig altid for, at det arbejde vi udfører lever op til disse. Dette er din garanti for sikre og korrekte installationer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.